Звіт учасника риболовної виставки ActivExpo FEST 5-8 березня 2020 р.

5-8 березня 2020 року відбулася значна подія цієї весни – виставка “Риболовля. Полювання. Туризм.” ActivExpo FEST 2020 (м. Київ). 

 

 

Цей звіт хочу написати не як відвідувач, а як учасник виставки.

 

 

Місяць тому я почала працювати в компанії G.STREAM. На співбесіді почула про те, що ми будемо їхати на виставку до Києва. Зраділа неймовірно, бо вже декілька років мріяла це все побачити на власні очі. І ось цей день настав.

 

Виїхали з Дніпра вночі 4 березня. Дорога була довга, бо власне цих самих доріг нема…

 

Приїхали до Києва о 10 ранку та одразу до МВЦ. Нас було десятеро. Хлопці розвантажували бус, і ми почали вивішувати продукцію на стенди. Як це все відбувалося – не дуже пам’ятаю, бо втома була нереальна.
Думаю собі, ну нічого, завтра відпочину та все тут роздивлюся…

 

Наступного ранку відкриття виставки.

 

 

Трішки підбадьорилась та до праці. Як минув день – не встигла осмислити: гучна музика з рекламними роликами, натовп людей, всюди лунає “запакуйте, дайте, зберіть, які новинки, як працює… опт, роздріб та інше”.

 

 

Відвідувачі виставки були дуже вражені тим, що їм особисто надавали консультації Олексій Зайко та Євген Шаня й охоче з ними фотографувалися.

 

 

Відомі блогери теж не оминули увагою наш стенд G.STREAM.

 

Заслужений майстер спорту України Олексій Зайко без перерви розповідав про новинки, давав інтерв’ю та фотографувався зі своїми шанувальниками.

 

 

 

Підходили знайомі по Фейсбуку, ми швидко обіймалися, знайомилися наживо, робили фото та знову до праці. День пролетів наче хвилина…

 

На другий день виставки поставила собі ціль обійти інші стенди та роздивитися де та що. Але не тут було: знову натовп, ніг не відчуваєш, вгору глянути ніколи… І не одна я така, ми всі метушилися, ворошилися та втомлювалися. Підходили знайомі, знову швидке “привіт, рада бачити, селфі, фото” та знову багато клієнтів.

 

 

Звернула увагу на те, що бренд G.STREAM став впізнаваним – багато хто йшов до нашого стенда цілеспрямовано. Це дуже приємно. І я, розуміючи цей факт, звичайно приділяла увагу клієнтам, швидко прощалася зі знайомими, хоча і вони самі розуміли, що то робота і нічого не вдієш).

 

 

 

Не походила я по стендах і третього дня:)
Добре, що були відомі блогери, які знімали огляди, і я собі подумала, що вдома у Дніпрі все роздивлюся на Ютубі.

 

Я стояла на стенді з поплавками, флюорокарбоном, пінотістом, силіконовими насадками, грузиками, гачками-двійниками, окулярами G.STREAM. Приємно, що завжди були покупці.

 

 

Ще наш стенд знаходився неподалік від сцени, на якій проводився розіграш призів для відвідувачів виставки; від нашої компанії ми подарували 4 сертифіката на 500 грн. Їх отримали два хлопця та дві дівчинки).

 

 

Останній день виставки видався дуже складним. Мої стенди та вітрини були майже вже порожніми: нові наші поплавці, поляризаційні окуляри та флюорокарбон розібрали.

 

І знову не вдалося потрапити до інших стендів – треба було зробити переоблік та все спакувати. Втоми вже не відчувалося, оскільки я тішилася думкою про повернення до своєї домівки.

 

Хочу подякувати всім за виставку, все було складно, але дуже круто та емоційно!

 

Дякую всім, хто прийшов на цю виставку, всім нашим клієнтам, всім моїм друзям з Фейсбуку, з якими я познайомилася особисто. Ви дуже щирі та класні люди! 😍

 

Ось така вона виставка очима учасника.
Можу тільки уявити, які емоції відчувають відвідувачі. Мабуть дуже крутезні! 

 

 

Дякую за увагу тим, хто дочитав)